Ford en Innovam zetten in op specialisatie

Al meer dan 20 jaar verzorgt Innovam de technische trainingen voor de Ford dealerorganisatie. Ook in 2014 wordt deze samenwerking voortgezet. Ford Nederland ziet Innovam als partner voor de toekomst die hen ondersteunt in hun nieuwe visie op leren.

“Ford en Innovam hebben nauw overleg over hoe om te gaan met de snelle technologische ontwikkelingen in onze nieuwe modellen. Het antwoord is wat ons betreft dat verdere specialisatie van onze technici gewenst is, onder andere op het gebied van diagnose expertise. Samen met Innovam ontwikkelen we een opleiding die op deze visie aansluit”, Aldus Wim ten Broeke, Ford Nederland.

In Nieuwegein is de centrale trainingslocatie uitgebreid met extra faciliteiten en de Ford Field specialisten ondersteunen de dealers op locatie. Innovam staat midden in de branche en heeft daardoor uitgebreide kennis van scholingsveld, bedrijfsleven en van de leerling. Voor de specialistische kennis van Ford worden de trainers van Innovam opgeleid door het team van Ford Europe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.