Formule Carprof breidt uit naar 33 vestigingen

De vestigingen van een aantal dealergroepen starten dit voorjaar met de formule Carprof voor universeel onderhoud. Het gaat om de Dekkerautogroep, Bleeker Groep en Schakel Autogroep.

Ze beginnen met Carprof-vestigingen in respectievelijk Heerhugowaard, Enschede en Schoonhoven. Recentelijk hebben ook De Goey in Montfoort en Van Alphen in Hooge Zwaluwe zich aangesloten. Dit brengt het huidige totaal op 33 locaties.

Jos Groothuis van de Bleeker Groep looft de “nette uitstraling”, “unieke kenmerken” en “sterke organisatie die de formule ondersteunt. Dat heeft ons doen besluiten om het concept in te zetten voor een aantal van onze aftersalesactiviteiten. We zijn zeer enthousiast over wat ongetwijfeld een succesvolle samenwerking gaat worden.”

Formulemanager Harold van Gestel typeert de uitbreiding als “een belangrijke indicatie dat AD Benelux en Partspoint met Carprof in hebben gezet op de juiste kernwaarden ten aanzien van een nieuwe benadering van niet alleen de consument, maar ook de dealer en het garagebedrijf.” Carprof werd vorig jaar september door onderzoeksbureau Aumacon uitgeroepen tot het snelst groeiende nieuwe werkplaatsconcept van Nederland.

 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.