Foto-app voor schadebedrijf

Deze week is de nieuwe Centrum Foto App van Elbé in gebruik genomen door Verstraaten Autoschade in Rucphen. Met dit iPhone- en Windows Mobile-programma kunnen foto’s rechtstreeks aan een Centrumdossier worden toegevoegd op kentekenbasis. Een Android-versie is op komst.

Als er nog geen dossier aanwezig is, dan wordt de foto bewaard totdat het dossier wordt aangemaakt. Vanuit deze applicatie is het ook mogelijk om een afleverfoto per sms naar de klant te sturen. Alex Lambrechts van Verstraaten Autoschade. “Ik kan, terwijl ik achter in de werkplaats loop, nu met mijn iPhone herstelfoto’s maken en deze worden zonder extra handeling aan ons dossier toegevoegd.”
De schadehersteller heeft vrijdag 26 augustus haar nieuwe bedrijfspand geopend van 1.500 vierkante meter.

Elbé Development maakt het via een webapplicatie mogelijk voor een autobezitter om tijdens het reparatieproces zijn of haar schadedossier realtime te volgen.

[responsive-video identifier=”_WybDQU0Yc8″]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.