Frans steunpunt Bosch Car Service succes

De vestiging van Bosch Car Service in het Zuid-Franse Montélimar heeft de afgelopen maand 36 procent meer oproepen gehad dan in juli vorig jaar. Waar er vorig jaar (door de hitte) vooral problemen waren met de koeling, lopen de pechgevallen dit jaar uiteen van verloren ventieltjes, een vergeten contactsleutel in de kofferbak tot een kapotte versnellingsbak of EGR-klep.

Nederlandse en Belgische Bosch Car Service monteurs staan in de Franse vestiging klaar om gestrande toeristen te helpen. “Vorig jaar keken heel wat toeristen nog verbaasd op toen onze monteurs langs kwamen om de problemen op te lossen. Dit jaar bellen de toeristen ons zelf en ook via de alarmcentrales krijgen we meer oproepen. Het is duidelijk dat ons steunpunt steeds bekender wordt. Niet alleen bij Nederlanders en Belgen, maar ook bij andere nationaliteiten,” aldus Gerwin Vegter, marketingdirecteur voor Frankrijk en de Benelux.
Het steunpunt werkt dit jaar nauw samen met meerdere alarmcentrales: SOS International, Mondial Assistance, Europ Assistance, Eurocross en ANWB. “Het is voor de centrales ook leuk dat zij hun klanten snel en in hun eigen taal hulp kunnen aanbieden”, aldus Vegter. Per dag komen vier tot vijf oproepen binnen.

Via de blog Agnesvanzanten.nl wordt dagelijks verslag uitgebracht van de activiteiten op het steunpunt in Montélimar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *