Fusie ING Car Lease en Alphabet rond

Het voormalige ING Car Lease en Alphabet Rijswijk zijn fysiek één bedrijf. De juridische samenvoeging vindt met terugwerkende kracht op 1 februari plaats. Alle klanten worden nu centraal vanuit Breda beheerd. Eind vorig jaar werd al de naamswijziging gerealiseerd, als gevolg van de verkoop van ING Car Lease aan BMW.

“Dankzij de geweldige inzet van zowel de collega’s in Breda als in Rijswijk, hebben wij de technische integratie in een recordtijd van nog geen twee maanden weten te realiseren”, aldus Anne Brons, directeur marketing en Business Development bij het nieuwe Alphabet.

Met de fysieke integratie is de vestiging in Rijswijk gesloten en fungeert Breda als hoofdkantoor. Het Directieteam van Alphabet Nederland bestaat uit ceo John A. Spies, Roger Rooden als cfo, Luuk van Halder is coo, Ivo Lissone treedt aan als verkoopdirecteur en Anne Brons is directeur marketing en Business Development.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.