Gamma komt met Autodag

Bouwmarktketen Gamma organiseert samen met Profile Car and Tyreservice op 27 juni de Autodag. Op alle parkeerterreinen van Gamma zullen gratis en vrijblijvende bandenchecks worden uitgevoerd aan auto’s. Bovendien staat een team van specialisten klaar om vragen over banden en auto-onderhoud te beantwoorden.

Aanleiding voor het gezamenlijke initiatief van Gamma en Profile Car & Tyreservice is een goede voorbereiding van de autovakantie, alsook recent onderzoek door de website kiesdebesteband.nl. Daaruit blijkt dat 60% van de automobilisten rijdt op te zachte banden, waarmee herhaaldelijk wordt aangetoond dat de aandacht voor autobanden laag is.

Harm Nieboer, van Profile Nederland: “De recente onderzoeken zijn zorgelijk, echter bevestigen de constateringen waar wij ook in onze vestigingen dagelijks mee te maken hebben. De consument heeft erg weinig aandacht voor de banden van de auto. Naast onjuiste bandenspanning zijn een te laag bandenprofiel en schade aan banden, door bijvoorbeeld inrijdingen, veel voorkomende problemen. Tijdens de landelijke actiedag bij de Gamma vestigingen hopen we mensen bewust te maken van bandenproblemen en waar mogelijk ook direct problemen te verhelpen. Uiteindelijke doel is dat mensen veiliger op autovakantie gaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.