Vier maanden voor aanvang van vakbeurs Equip Auto in Parijs is er al voor 90 procent aan standoppervlak gereserveerd. Exposanten uit 32 landen hebben ingeschreven waaronder Japan, VS, Thailand, China en Canada, daarmee het mondiale karakter van de vakbeurs onderstrepend.

Equip Auto is de toonaangevende vakbeurs in Frankrijk voor alle professionals in aftersales en diensten voor voertuigen. Naast een zeer compleet aanbod dat inspeelt op alle behoeften en belangen van professionals, ontdekken bezoekers tijdens dit internationale trefpunt eveneens de laatste marktontwikkelingen. 11 landenpaviljoens worden ondersteund door vakorganisaties en overheidsinstanties uit de betrokken landen en versterken de internationale dimensie van de beurs.

Nederland

Nederland speelt een belangrijke rol in de Europese automobielsector en is al jarenlang aanwezig op Equip Auto. Sinds ruim tien jaar staat Nederland op de vijfde plaats qua bezoekerslanden en eveneens zijn er veel Nederlandse deelnemers. Equip Auto vindt plaats van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 oktober 2015 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties