Garagemanagementsysteem van Hella

Hella slaat een nieuwe weg in door naast haar gebruikelijke producten en diensten nu een software applicatie voor garageondersteuning aan te bieden. Dit systeem, dat tijdens de Autovak RAI geïntroduceerd wordt op de Nederlandse markt, heet Hella Workshop Manager.

Het systeem verbindt alle applicaties die vandaag de dag ook al door de garage worden gebruikt, zoals klant- en voertuiggegevens, technische data en de webshop van de grossier. Nu wordt hier overal nog apart voor ingelogd, maar met de Hella Workshop Manager is dat verleden tijd. Met één keer inloggen heeft de garage zicht op klant- en voertuiggegevens, technische data, webshop bestellingen en werkbonnen, offertes en facturen. Indien gewenst kunnen extra modules worden toegevoegd, zoals boekhoudkundige programma’s of online catalogi zoals Aldoc en Tecdoc.

Hella verkoopt het garagemanagementsysteem via de grossier en benadrukt daarbij dat het een op maat gemaakte dienst is. Het systeem werkt online met als voordeel dat er vanaf verschillende locaties kan worden ingelogd en de gegevens niet verloren gaan op het moment dat een computer crasht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.