Hella slaat een nieuwe weg in door naast haar gebruikelijke producten en diensten nu een software applicatie voor garageondersteuning aan te bieden. Dit systeem, dat tijdens de Autovak RAI geïntroduceerd wordt op de Nederlandse markt, heet Hella Workshop Manager.

Het systeem verbindt alle applicaties die vandaag de dag ook al door de garage worden gebruikt, zoals klant- en voertuiggegevens, technische data en de webshop van de grossier. Nu wordt hier overal nog apart voor ingelogd, maar met de Hella Workshop Manager is dat verleden tijd. Met één keer inloggen heeft de garage zicht op klant- en voertuiggegevens, technische data, webshop bestellingen en werkbonnen, offertes en facturen. Indien gewenst kunnen extra modules worden toegevoegd, zoals boekhoudkundige programma’s of online catalogi zoals Aldoc en Tecdoc.

Hella verkoopt het garagemanagementsysteem via de grossier en benadrukt daarbij dat het een op maat gemaakte dienst is. Het systeem werkt online met als voordeel dat er vanaf verschillende locaties kan worden ingelogd en de gegevens niet verloren gaan op het moment dat een computer crasht.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties