Gates lanceert Techpartner

Gates lanceert het Techpartner-programma in de Benelux. Het programma is gebaseerd op een drieledige overeenkomst tussen onafhankelijke garages, groothandelaren en Gates. Het heeft als doel een hecht partnerschap tussen partijen te ontwikkelen.

Het Gates TechPartner-model is ontwikkeld om de vervangmarkt een meer uitgebreide technische ondersteuning te bieden en om de best practices te promoten onder installateurs van Gates-producten. Gates wil niet alleen de levering van OE-reserveonderdelen garanderen. De onderneming heeft ook grote vooruitgang geboekt bij het verbeteren van de kwaliteit en toegankelijkheid van haar informatie, en gaat technische expertise en ervaring met de Gates TechPartners delen. Het model biedt installateurs de mogelijkheid om de marktontwikkelingen bij te houden en een exclusief verlengde garantie zorgt voor rust en zekerheid.

Door deel te nemen aan het programma komen professionele installateurs in aanmerking voor een verlengde garantieperiode van twee jaar bovenop de wettelijk voorgeschreven twee jaar. Om van deze verlengde garantie te kunnen genieten verbinden de installateurs zich om de vereiste diepgaande technische training omtrent aandrijfsystemen te volgen en om Gates-onderdelen zoals voorgeschreven, volgens de correcte installatieprocedure en met gebruikmaking van het speciale gereedschap, te installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.