Gates vergroot aanbod hulpaandrijving

Gates introduceert 33 nieuwe dynamovrijlooppoelies (Overrunning Alternator Pulleys, OAP) in het assortiment. In totaal gaat het nu om 125 producten die geschikt zijn voor 280 verschillende modellen van alle automerken.

Dynamovrijlooppoelies vangen niet alleen trillingen en snelheidsschommelingen in het systeem op. Ze maken ook de toepassing van dynamo’s met meer vermogen mogelijk, verkleinen de invloed van de dynamomassa op de riemaandrijving, verminderen de slijtage van alle riemaandrijvingscomponenten en verhogen de levensduur van alle aandrijfcomponenten.

De recent toegevoegde dynamovrijlooppoelies in het Gates-assortiment zijn onder meer bestemd voor modellen als de Citroën Xsara Picasso 2L HDi, de Honda Civic 2.2L i-CTDi, de Mini Cooper 1.6L, de Hyundai Getz 1.5L CRDi en de Volvo V70 2.4L TDi.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *