‘Geen files bij 5 procent minder verkeer’

“Met 5 procent minder automobilisten in de spits is het fileprobleem opgelost.” Dat stelt Jorn de Vries van Flitsmeister op grond van eigen data.

Flitsmeister draagt deze oplossing aan nu het weer bijna net zo druk is op de weg als voor de coronacrisis. “Het lijkt erop dat we niks hebben geleerd van die crisis, terwijl we de oplossing voor het fileprobleem binnen handbereik hebben”, aldus Jorn de Vries.

Andere tijden

Die oplossing vraagt niet alleen bereidheid van de werknemer om op een ander tijdstip in de auto te stappen, maar ook ook van de werkgever die verwacht dat iedereen van negen tot vijf op kantoor is. Jorn de Vries: “Tijdens de coronacrisis namen mensen over het algemeen niet minder de auto, maar wel op andere tijden. En er waren nauwelijks files. Het is daarom verstandig om als werkgever goed na te denken of iedereen nou echt van negen tot vijf op kantoor moet zijn.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3527 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.