Generatiewissel WK Automotive

Per april 2021 zijn alle aandelen van WK Automotive overgenomen door Rutger Groenendijk. Vader Robin Groenendijk, die al per juni 2020 stopte met operationele taken, heeft zijn bedrijf nu geheel overgedragen aan zijn zoon en diens vrouw.

Rutger Groenendijk, al sinds kind autogek, werkte na zijn studies International Business (Avans Hogeschool) en International Management (Universiteit van Tilburg) in de autobranche. Op verzoek van zijn vader trad hij op 1 juni 2013 in dienst van het familiebedrijf. Daarvan is hij sinds 1 september 2018 managing director.

Rutger zal samen met zijn vrouw Priscilla, die sinds begin 2020 verantwoordelijk is voor de financiën en HR, het bedrijf op vertrouwde voet voortzetten: “Zoals iedereen ons kent, dus met kennis van zaken, kwaliteit en goede service. We blijven investeren in lange en prettige relaties met trouwe opdrachtgevers; sommige werken al meer dan dertig jaar samen met WK Automotive.”

WK Automotive te Oosterhout bestaat sinds 1988. De oprichter was eerder werkzaam bij de Nederlandse Toyota-importeur Louwman & Parqui, waar ook Robin Groenendijk destijds werkte. De oud-collega’s kwamen weer bij elkaar toen Robin op 1 september 2000 startte als bedrijfsleider van WK Automotive. Op 21 januari 2003 nam hij de zaak over van zijn voormalige collega. Robin bouwde WK Automotive uit tot het gekende technisch vertaalbureau en de ISO-gecertificeerde documentatiespecialist van nu. Het bedrijf viert de overname met een kortingsactie van tien procent op het vertaalgedeelte van een opdracht (op nieuwe aanvragen die binnenkomen tussen 1 mei en 30 juni 2021).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *