Genomineerden Autoverhuurder van het Jaar 2012 bekend

Elf bij Bovag aangesloten autoverhuurbedrijven zijn na een stemronde via internet en SMS door meer dan 2.000 consumenten genomineerd voor de titel Autoverhuurder van het Jaar 2012.

De elf genomineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2012 zijn Century Autoverhuur in Assen, Autoverhuur Bultman in Emmeloord, Friesland Lease in Drachten, Autoverhuur Bultman in Apeldoorn, Dallinga Delfzijl in Farmsum, Auto Rent Princen in Weert, Auto Rent Eindhoven, Sixt op Schiphol, Autoverhuur Bultman in Deventer, Hertz Autoverhuur in Utrecht en Europcar Autoverhuur (Binckhorstlaan) in Den Haag.

De genomineerde bedrijven krijgen op korte termijn een mysteryshopper over de vloer. Op basis van zijn bevindingen brengt die verslag uit aan de vakjury. De finale is op 14 november in het FC Zwolle Stadion tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven.

De voorgaande winnaars zijn Auto Rent Dallinga (2011) Auto Rent Princen (2010) en Autoverhuur Bultman (2009).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *