Genomineerden Beste Leerbedrijf en Leermeester bekend

De vier bedrijven die gaan strijden om de titel Beste Leerbedrijf 2011 van de mobiliteitsbranche zijn bekend. Ook zijn drie leermeesters genomineerd voor de prijs Beste Leermeester 2011. Op 3 november worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt bij Innovam in Nieuwegein. Zij zullen de mobiliteitsbranche vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen.

De genomineerden voor het beste leerbedrijf zijn Automobielbedrijf Jos Bogman in Beek, Pon Power in Papendrecht, Kwikfit in Alphen aan de Rijn en F.Breeman in Gouda. Voor beste leermeester zijn Kevin Kriek van Niham in Den Haag, Martin de Bondt van Auto Maasstad in Rotterdam en Ron Linskens van JFC HQ Car Craft Center in Brunssum in de race.

De genomineerden worden de komende weken bezocht door een vakkundige jury. Zij zullen beoordelen welk leerbedrijf en welke leermeester uitblinken in de ondersteuning en opleiding van toekomstige vakmensen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.