Genomineerden Lease Auto 2014 bekend

Alphabet heeft vandaag de twaalf genomineerden voor de Lease Auto van het Jaar 2014 bekend gemaakt. Uit deze voorselectie zullen op 16 april vier klassewinnaars worden aangewezen en de uiteindelijke titeldrager bekend worden gemaakt.

In elk van de vier categorieën zijn nu drie genomineerden bepaald. Voor de klasse Economy zijn dat de Dacia Logan MCV, de Hyundai i10 en de New Mini. In het Business segment zitten de BMW i3, de Peugeot 308 en de Volkswagen Golf VII Sportsvan. Voor de Business categorie gaan de BMW 3 serie Gran Turismo, Lexus IS300h en de Mercedes-Benz C-Klasse de strijd met elkaar aan. Voor de Executive selectie zijn dat de Maserati Ghibli, Mercedes-Benz S-klasse en de Tesla S.

De voorselectie is gemaakt op basis van deskresearch door de specialisten van Alphabet en de professionele inzichten van de vakjury.

Stemmen

Klanten van Alphabet en berijders worden uitgenodigd om tussen 31 maart en 11 april 2014 online hun stem kenbaar te maken. Zo bepaalt het publiek samen met de vakjury welke auto uiteindelijk de titel Alphabet Lease Auto van het Jaar 2014 mag dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.