Gerard Vos districtmanager Toyo Tires

Bij Toyo Tire Benelux treedt Gerard Vos per 1 mei aan als districtsmanager voor de Nederlandse markt. Onder zijn hoede vallen de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg.

toyo-gerard-vos-2Gerard Vos bouwde zijn ervaring in de automotive- en bandenbranche op binnen verschillende bedrijven en functies (onder meer Tyrenet, BDC Rotterdam, Van Heck & co).

Philippe Lejeune

In België wordt Philippe Lejeune zijn collega, met als gezamenlijk doel de commerciële doelstellingen te realiseren en de marktbenadering van de Japanse bandenfabrikant uit te bouwen. Lejeune wordt verantwoordelijk voor de provincies Namen, Luxemburg, Luik, Brussel, Waals Brabant en eveneens voor het Groothertogdom Luxemburg. Toyo Tires levert op mondiaal niveau aan de OE- en vervangingsmarkt. Zo bedient de Japanse bandenfabrikant voor eerste montage onder meer Audi, Toyota, Mazda, Lexus en Nissan.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †