Gerben Batstra directeur Customer Service Volvo Car Nederland

Gerben Batstra (48) is vandaag gestart als de nieuwe directeur Customer Service bij Volvo Car Nederland. Eerder was hij werkzaam bij onder meer Vanderlande Industries, Paccar Parts Europe (DAF) en Citroën Nederland.

Batstra heeft diverse functies uitgeoefend op het vlak van aftersales, parts, service, software development, fleet management, quality- en projectmanagement. Batstra is bovendien een autoliefhebber. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met restauratie van klassiekers.

Richard Snijders, algemeen directeur Volvo Car Nederland over de komst van de nieuwe directeur Customer Service: “Met de komst van Gerben Batstra is de directie van Volvo Car Nederland verrijkt met een pure professional die zowel technisch als commercieel de juiste ervaring heeft. Hij is een aanwinst voor Volvo en ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2372 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *