Glasgarage in Allianz-netwerk

Glasgarage heeft sinds 1 oktober een structurele samenwerking met de volledige Allianz Nederland Groep. De afspraak geldt voor Allianz Nederland Schadeverzekering, London Verzekeringen, Orion Direct en Allsecur.

“Kwaliteit voert de boventoon in onze overwegingen om deze samenwerking aan te gaan”, aldus Ed Prins, manager Motorrijtuig- en Particuliere schaden bij Allianz.”Het landelijke Glasgarage-netwerk met bijna honderd vestigingen van autoruitspecialisten staat goed aangeschreven. Daarnaast speelt het bedrijf een actieve rol bij schadelastbeheersing en scoort het hoog in klanttevredenheidsonderzoeken.”
Leo Smid, commercieel directeur van Glasgarage: “De markt vraagt om meer concurrentie onder de aanbieders van autoruitherstel en inmiddels spelen wij daar een behoorlijke rol in.”

De laatste jaren heeft Glasgarage de kwaliteit van haar dienstverlening voortdurend doorontwikkeld. Het bedrijf werkt alleen met OEM-materialen, leidt autoruitspecialisten op volgens Focwa-normen en biedt een levenslange garantie op het herstel van autoruitschades. Glasgarage werkt met de labels van VOC, Focwa en Glasgarant.

In april dit jaar is Glasgarage ook een samenwerking aangegaan met Achmea.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.