Glasurit en Ford samen in lakreparaties

Glasurit en Ford hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten op het gebied van autolakreparaties in Nederland. Ford beveelt Glasurit voortaan aan als leverancier van autoreparatielakken aan de dealers en schadeherstelbedrijven.

Glasurit zal voortaan Ford Nederland en het Ford Erkend Schadeherstel netwerk ondersteunen met door Ford goedgekeurde producten en ondersteunende diensten, maar zij zal ook steun bij visie- en strategieontwikkeling verlenen, reparatieprocessen optimaliseren en nieuwe diensten ontwikkelen.

De Nederlandse samenwerkingsovereenkomst borduurt voort op de technische goedkeuring die Ford al eerder wereldwijd heeft gegeven voor het gebruik van het Glasurit-systeem voor het uitvoeren van reparaties aan hun voertuigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *