GMS Lubricants krijgt eigen pand

GMS Lubricants heeft vanaf maandag 16 september aan de Koelmalaan in Alkmaar een eigen kantoorpand met showroom. De fabrikant van JLM Lubricants additieven en technische sprays, kende de laatste tijd een snelle ontwikkeling. De verhuizing past in deze groeispurt.

“Met een innovatieve lijn brandstofadditieven en technische smeermiddelen voor de werkplaats, die allemaal zijn ontwikkeld en geproduceerd in Europa, heeft JLM Lubricants zich in korte tijd een vooraanstaande positie in de aftermarket verworven”, aldus Gilbert Groot, directeur van GMS Lubricants.

“Elf jaar geleden waren we de initiators van de markt voor LPG-additieven, die het gebrek aan smerende eigenschappen compenseren bij brandstoffen voor benzinemotoren. We zijn van plan eenzelfde rol te vervullen bij de additieven voor dieselmotoren, die natuurlijk een nog veel grotere markt vormen.”

GMS komt deze maand met drie nieuwe reinigingsproducten voor dieselpartikelfilters (DPF’s). Ook heeft het bedrijf een korte informatieve animatiefilm gemaakt. De video gaat over de JLM Valve Saver Kit en de bijbehorende additieven voor auto’s die zijn uitgerust met een LPG-installatie.

Webmercial

[responsive-video identifier=”JmwxJwXj_9o”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *