GMTO biedt laadoplossing via Justplugin

GMTO biedt autobedrijven de mogelijkheid een laadpaal voor hybride en EV aan te schaffen. Dat gebeurt in de huisstijl van de opleider en in samenwerking met Justplugin.

De afgelopen jaren leidde GMTO meer dan vijfhonderd bedrijven op tot hybride- en EV-specialist. Volgens Arjen Woudstra, manager operations, is het aanbieden van een laadpaal daarom een logische stap. Daarnaast is de nieuwe dienst volgens hem een gevolg van de vraag bij klanten.

Justplugin levert de laadpaal en verzorgt het proces rond offerte en plaatsing. Het garagebedrijf kan zich daardoor bezighouden met zijn kernactiviteit. De partners bieden twee mogelijkheden: de ondernemer koopt de laadpaal en bepaalt zelf de laadprijs; de laadpaal blijft eigendom van Justplugin. GMTO ziet vele voordelen van een eigen laadpaal, zoals uitstraling, verkoop van hybrides en EV’s, elektrische leenauto’s, diagnose aan accupakket en laadinterface en verhogen van de service.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *