Goedkeuring van Renault voor hefbruggebruik

De Spoa 3T tweekoloms hefbrug van Blitz Rotary heeft homologatie ontvangen van Renault voor gebruik bij het onderhoud aan de nieuwe elektrische auto’s ZOE en de nog op de markt te verschijnen Twizy (begin 2012).

De tweekoloms hefbrug is elektrisch hydraulische aangedreven, heeft geen bodemplaat en garandeert bedrijfszekerheid door zijn eenvoudige concept. De brug is voorzien van een onderhoudsvrije aandrijving, een mechanische synchronisatie met staalkabels en een eenvoudige elektrische bediening.
De hefbrug is a-symmetrisch, dat wil zeggen dat er korte opnamearmen vooraan en lange achteraan zitten. Het apparaat biedt een maximale doorrijruimte met minimale uitwendige afmetingen. Ook zijn beide kolommen onder een hoek geplaatst. Hierdoor kunnen de portieren van het voertuig ongehinderd worden geopend en wordt een maximale bewegingsvrijheid gecreëerd. Naast het handig in- en uitstappen is een a-symmetrische hefbrug handig voor reparaties aan het interieur. Oskamp Equipment is leverancier van deze Rotary Lift.

Hefbruggen zijn onderhevig aan strenge keuringen. In het eerste kwartaal van 2011 zijn iets meer hefbruggen gekeurd binnen het RAI Vereniging keurmerk dan in dezelfde periode vorig jaar. De afgelopen drie maanden werden 2.693 hefbruggen onder de loep genomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.