Goodyear met Locatienet in File-Flits app

Bandenproducent Goodyear heeft zich voor een periode van zes maanden aan Locatienet verbonden als sponsor van de nieuwe File-Flits app. Het programma geeft smartphonegebruikers een overzicht van mobiele flitsers, files en vertragingen door werkzaamheden. Met behulp van GPS zijn deze verkeersmeldingen ook op afstand gesorteerd te bekijken.

“Goodyear staat voor veiligheid en wij zien de File-Flits app van Locatienet als een belangrijk middel om de veiligheid van automobilisten in het verkeer te verbeteren”, verklaart Greet Willekens, communicatie- en PR-manager Goodyear. “De app voorkomt stress in het verkeer en gebruikers hoeven zich minder zorgen te maken of ze wel op tijd op hun bestemming aankomen. En dat zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op het verkeersgedrag en de veiligheid van automobilisten in het verkeer.” De File-Flits app is geschikt voor gebruik op de Iphone en Ipad.

Goodyear opende een paar maanden geleden ook nog een nieuw bandentestcentrum in het Duitse Meuspath, nabij de Nürburgring. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.