Google is spreker op IBIS

Het Amerikaanse concern Google is één van de belangrijkste sprekers tijdens het internationale schadecongres IBIS dat in mei in Barcelona wordt gehouden. Op het congres zullen Richard Offermann en Tanja Hufschmidt (automotive bij Google) een presentatie houden, onder andere over de disruptieve invloed van Google op de branche.

Het IBIS-thema dit jaar luidt ‘changing future landscapes’ en daarin past de presentatie van Google natuurlijk prima. Offermann en Hufschmidt staan op de allereerste congresdag ingepland en zullen onder meer aandacht besteden aan de toekomstige rol van Google in de automotive- en de verzekeringsbranche. Daarnaast kondigt IBIS aan dat ook Neil Atherton van Autoglass en John van Alstyne van I-Car op het programma staan.

IBIS wordt dit jaar gehouden van 23 tot en met 25 mei in Barcelona. Het congres trekt jaarlijks enkele honderden deelnemers vanuit de internationale schadeherstelwereld.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.