Gorinchem sluit af met 15.626 bezoekers

De 2013-editie van Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem heeft na drie dagen 15.626 bezoekers over de beursvloer gehad. Dit jaar is een nieuw online registratiesysteem in gebruik genomen, waardoor de aantallen wat anders zijn. De opkomst is toch groot geweest, ondanks de economische malaise.

Beursorganisator Geert Huising: “De kwaliteit is door de nieuwe procedure niet alleen hoger, maar vooral het gevoel en herkenning van de mensen die er rondlopen is beter geworden.” Dat merkt hij ook bij het aantal deelnemende exposanten, dit jaar 311 stuks.

De eerste beursdag gingen 4.012 bezoekers door de poorten, op woensdag waren dat er 6.425 in totaal. De donderdag was goed voor 5.189 mensen, die tijd maakten om een rondgang te maken langs alle stands en met elkaar in gesprek te gaan over de branche.
In 2012 wist Autoprofessioneel 17.623 bezoekers naar de evenementenhal te trekken.

Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem vindt volgend jaar op 11, 12 en 13 maart plaats. Eerst kunnen liefhebbers in 2013 nog op 15, 16 en 17 oktober in Hardenberg terecht en op 3, 4 en 5 december in Venray.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *