Gratis aircocheck-campagne

Chevrolet heeft deze maand een omvangrijke aircocheck-campagne voor haar rijders gelanceerd. Klanten kunnen tot en met 31 juli 2011 het airconditioningsysteem van hun auto gratis laten controleren bij de Chevrolet-dealer of gebruikmaken van andere tijdelijke aanbiedingen.

De aircocheck bestaat uit een controle van de juiste werking van het aircosysteem, een visuele inspectie en een controle op lekkage. Via Chevroletaircocheck.nl kan een afspraak met de dealer gepland worden. Aanvullend op de gratis aircocheck biedt Chevrolet zijn klanten tevens de mogelijkheid om het airconditioningsysteem te laten reinigen of een complete servicebeurt aan het systeem te laten uitvoeren.

Arjen Harkema, aftersalesmanager bij Chevrolet Nederland: “Een goed functionerende airconditioning zorgt voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik van de auto en daarmee een belangrijke kostenbesparing op jaarbasis. Daarnaast wordt de kans op bacteriën en nare luchtjes verkleind en neemt de veiligheid van de inzittenden toe. Een goed gekoelde auto vergroot namelijk het comfortniveau voor en concentratievermogen van de bestuurder en daarnaast zorgt het aircosysteem er bij slecht weer voor dat de ramen snel ontwasemd worden en blijven.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *