Fource is gestart met de distributie van de productlijn thermomanagement van Hella. De productlijn van Behr Hella Service bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling.

bosch-hellaFource levert van Hella onder meer al koplampunits. De uitbreiding van het assortiment met koelingsdelen is het gevolg van de diverse overnames en consolidatieslagen door de moederbedrijven Sator Holding en LKQ. “We willen de markt een compleet pakket bieden waar men een keuze kan maken in merk en kwaliteit”, aldus Johan van der Hoeven, directeur Fource.

Complete range

Het aanbod bestaat uit de onlangs geïntroduceerde Behr Hella Service Premium Line, voor klanten die een optimale kwaliteit verwachten, en de standaard Behr Hella Service productlijn, die een economische oplossing biedt voor de automobilist. Met een assortiment van meer dan zesduizend artikelen stelt Hella een hoge marktdekking en een compleet aanbod te bieden in airconditioning en motorkoeling. Fource biedt de complete range producten van HELLA aan op gebied van airconditioning en motorkoeling, op waterpompen en waterpompkits na. Het Behr Hella Service airconditioningassortiment dat Fource levert, bestaat uit compressoren, condensoren, condensorventilatoren, filterdrogers, expansie- en smoorkleppen, verdampers, ventilatoren en compressoroliën. Het motorkoelingsassortiment bestaat uit radiateuren, expansiereservoirs, Visco-ventilatoren en –koppelingen, koelventilatoren, intercoolers en voorverwarmers.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties