Gratis Supply IT groeit met Ford en Peugeot

Het bestelplatform Supply IT voor schadedelen is sinds januari 2012 uitgebreid met Ford. Daarnaast is Peugeot met een test gestart en zal in de loop van 2012 volledig operationeel zijn. Tegelijk met de toetreding van deze twee merken is Supply IT sinds dit jaar gratis voor alle schadeherstelbedrijven.

De toetreding van Ford en Peugeot zorgt er volgens Edwin Hoogeveen, operationeel manager bij Supply IT, voor dat er nu meer dan vijftig procent van het rijdend wagenpark wordt afgedekt binnen Supply IT. Ook Audi, Dacia, Opel, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen gebruikten het platform.

Door de verwachte toename van het volume van de merken kan Direct Access, eigenaar van het platform, Supply IT nu gratis aanbieden aan de schadeherstelbedrijven en de leverende dealers. “Aangezien het pakket geïntegreerd is met de leidende schademanagementsystemen, is dit een efficiënte werkwijze voor de schadehersteller. Het gebruik levert de hersteller een nog hogere leverbetrouwbaarheid van de onderdelen op door eenduidige communicatie met de dealer, waarbij ook automatisch schadefoto’s kunnen worden meegestuurd”, aldus Hoogeveen.

Naast het door leveranciers opgezette Supply IT is er ook het bestelsysteem Partsplan, wat een initiatief is van Achmea. Lees er hier alles over >>

In een eerder verschenen artikel reageren Schadegarant, ABS, Direct Access, Care en ASN op de ontwikkelingen in de schadebranche en de komst van Supply IT. Lees het hier >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.