Grossier Merci opent derde vestiging

Merci Automaterialen opent vandaag officieel haar derde vestiging. Na Amsterdam Noord en Zaandam is Merci nu ook aanwezig in Amsterdam Sloten. De van oorsprong Turkse grossiersgroep telt 22 medewerkers en is lid van de A1-groep, een samenwerkingsverband van Turkse automaterialengrossiers in ons land.

De vestiging Sloten werd enige maanden geleden overgenomen van lakgrossier Spectrum en was uitsluitend gericht op de verkoop van autoreparatielakken. Maar de familie Mercimek heeft het filiaal direct omgebouwd tot die van een algemene grossier.

“We bieden een uitgebreid assortiment slijt- en technische delen, accessoires, gereedschappen en nu dus ook autolakken. De opening van deze derde vestiging past in onze groeistrategie, waarbij we vooral kwalitatieve groei nastreven. Met deze aanpak positioneren we Merci Automaterialen als de totaal leverancier voor garage- en autoschade bedrijven in de regio”, stelt Sevim Mercimek, manager van Merci Automaterialen.

Behalve automaterialen en accessoires is Merci ook officieel distributeur van Lesonal autolakken, afkomstig uit de portfolio van Akzo.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1834 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *