Grote belangstelling jubileum Siba

Siba Autobanden bestond 22 maart vijftig jaar en dat is het eerste weekend van april groots gevierd. Meer dan tweeduizend gasten zijn op de open dag afgekomen om Siba te feliciteren.

Ook verschillende prominente personen hebben de felicitaties overgebracht, zoals de Udense wethouder John Timmers, Arie Verhoef van bedrijfstakorganisatie Vaco, Cees van Oostenrijk (directeur Recy BEM) en Chris Lorquet (directeur Recytyre Belgie). Ook waren de bandenmerken Toyo, Michelin, Goodyear, Continental, BF Goodrich, Vredestein en Hankook aanwezig met een informatiestand.

Vooral de rondleiding die door het personeel van Siba is gegeven heeft veel bekijks getrokken. Algemeen directeur Rob Bakker van Siba: "Mensen zien vaak alleen maar een gedeelte van ons bedrijf; namelijk ons onderhoudsbedrijf. Maar Siba is veel meer. We zijn inzamelaar van gebruikte autobanden in de Benelux en hebben ook nog een groothandel, wat met een totaal oppervlakte van zo’n 32.000 vierkantemeter behoorlijk imposant is."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *