Grote namen op Ecomobiel 2011

De derde editie van de vakbeurs voor ‘groene’ mobiliteit Ecomobiel 2011 vindt dit jaar plaats op 27 en 28 september in Ahoy Rotterdam. Inmiddels is het complete programma bekend en doen veel bekende bedrijven en importeurs mee.

Qwic, Athlon Car Lease en Toyota zullen een aantal opvallende workshops geven over respectievelijk hoe de elektrische scooter de auto kan vervangen, wat de veranderingen zullen zijn in mobiliteit de komende tien jaar en de toekomstvisie op de Nederlandse marktsituatie.

Ecomobiel 2011 is dit jaar ook het podium voor Automotive Center of Expertise (ACE). Dit is een nieuw samenwerkingsverband tussen de automotive-instituten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogescholen en bedrijven in de autobranche. ACE moet binnen enkele jaren zijn uitgebouwd tot het expertisecentrum voor toegepast onderzoek en gespecialiseerd onderwijs op het gebied van hightech mobiliteit. Het belang van ACE is onlangs onderstreept door de overheid met een investeringsbijdrage van vijf miljoen euro.

Op ecomobiel zijn veel bedrijven actief als partner, sponsor, standhouder en/of organisator van een workshop of debat. Zo nemen de ANWB, Athlon Car Lease, Drive 4 Electric en Terberg Greenlease deel. Ook de Nederlandse importeurs zijn goed vertegenwoordigd met onder andere Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volvo en Citroën.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.