Grote order voor Autec-VLT van Defensie

Autec-VLT Automotive Equipment heeft van het Ministerie van Defensie de opdracht ontvangen om zes complete remteststraten te leveren voor keurings- en diagnosestations (KDT’s). De opstellingen zijn geschikt voor alle wielvoertuigen, inclusief 6×6 en 8×8.

In iedere straat wordt een remmentestbank opgenomen, inclusief lift met de mogelijkheid tot tegenovergesteld draaien en volledig mechanische rolblokkering. Daarnaast worden er pedaalkracht- en luchtdrukopnemers, heavy duty spelingsdetectoren, sideslip testers en een Autest roetmeter MS910 met nulemissiekast in verwerkt. De VLT Brakedata software zorgt voor uitgebreide analyses en opslag van gegevens.

De teststraten zullen in zes verschillende KDT’s in Nederland geïnstalleerd worden en in combinatie met bestaande en nieuw te bouwen inspectieputten gebruikt worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.