Group Auto breidt Diagnose Xpert uit

VDO tachografenspecialisten Blom en Bosselaar, Idee Systems en Info Instruments sluiten zich aan bij de formule Diagnose Xpert van Group Auto. Technovaria De Jong maakt al langer deel uit van het netwerk. Deze vier bedrijven vormen samen het VDO Partnernetwerk van Continental Automotive.

Zij ondersteunen de ongeveer driehonderd eigen RDW-erkende installateurs met technische adviezen, reparatieservice en commerciële adviezen. Gezien recente wetgeving, waarbij ook de meeste bestelauto’s verplicht een tachograaf moeten hebben, is er veel vraag naar inbouw van deze apparatuur waarvoor men gecertificeerd dient te zijn.

De vier tachograafspecialisten gaan Top Truck en Car Xpert bedrijven intensief begeleiden bij het ijken, verzegelen en afmelden van (digitale) tachografen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *