Halve finalisten Kentekenloket van het Jaar 2018

Uit de 750 autobedrijven die fungeren als Kentekenloket zijn er twaalf geselecteerd (één per provincie) die kandidaat zijn voor de titel ‘Kentekenloket van het jaar 2018’.

De prijs is de beloning voor degene die de bijbehorende dienstverlening inhoudelijk, commercieel en communicatief het best gestalte geeft. W&D Consultants (tevens betrokken bij de verkiezing Bovag Autobedrijf van het jaar) gaat de halve finalisten persoonlijk bezoeken.

Audits

Leen Hutmacher, verantwoordelijk voor de audits: “Voor de RDW verzorgen wij jaarlijks een verplichte audit onder onze Kentekenloketten. We kijken dan vooral naar de juiste uitvoering van de RDW-eisen. Aan deze audit hebben we andere aspecten toegevoegd. We kijken ook naar zaken die we van onze Kentekenloket-partners verwachten. Bijvoorbeeld hoe het bedrijf zich online manifesteert, welke acties het inzet en naar de aanbiedingen die aan consumenten worden gedaan. Ten slotte kijken we naar het aantal tenaamstellingen in het afgelopen jaar.”

Cheque

Medio maart zal de winnaar bekend worden gemaakt. Het betreffende autobedrijf ontvangt, een bokaal en een cheque van 2500 euro om intern en bij de klanten de Kentekenloket-diensten (een initiatief van PartsPoint Group) verder te promoten. De twaalf halve finalisten:
Brabant Van Campenhout BV Breda
Drenthe Autobedrijf Misker Emmen
Flevoland Van Manen Chevrolet Lelystad
Friesland Dijkstra Auto’s B.V. Harlingen
Gelderland Stevan Auto ‘s Wijchen
Groningen Autoservice Van Der Dong Haren Gr
Limburg WellColl Sittard B.V. Sittard
Noord-Holland Wouda Assendelft
Overijssel Akro Nijverdal
Utrecht Autoservice De Kemp IJsselstein
Zeeland Auto van der Endt Goes
Zuid-Holland Autobedrijf de Alblas Alblasserdam

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †