Hans Rentenaar versterkt Thecarauction

De AVN Group uit Kaatsheuvel heeft Hans Rentenaar aangesteld als senior veilingmeester bij Thecarauction.eu, de zusteronderneming van Autoveiling Nederland die zich richt op de import en export van voertuigen binnen Europa. Rentenaar (44) versterkt het team van specialisten, die de taal spreken en specifieke kennis hebben van de wet- en regelgeving in de verschillende landen.

“Door de sterk gestegen export van gebruikte auto’s in de laatste maanden, maakt de Thecarauction een enorme groei door”, zegt algemeen directeur Wierd Meijering van de AVN Group. “Met zijn buitenlandse roots en zijn internationale commerciële ervaring zien wij in Hans de ideale kandidaat om het team van Thecaraauction.eu te versterken.” Rentenaar zal zich richten op de Belgische, Franse, Italiaanse en vooral Spaanse markt.

Hans Rentenaar heeft diverse commerciële- en managementfuncties in binnen- en buitenland vervuld. Zo werkte Rentenaar onder andere voor Ekris BMW, Polanski, Ginaf, GoSkippy en Quality Relations. Rentenaar is verguld met zijn nieuwe functie. “Het online internationaal zaken doen op deze wijze heeft de toekomst en deze functie biedt mij de ideale gelegenheid om mijn jarenlange opgebouwde kennis, kunde en netwerk samen te brengen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *