Hans Seijger Heiwegen-consultant

Heiwegen Consultancy en Hans Seijger hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Seijger treedt op als zelfstandig consultant het adviesbureau. Sinds 7 februari richt Seijgers zich op het verder versterken van de positie binnen de truck- en transportmarkt.

"Hans Seijger brengt een enorm netwerk en kennis van deze sector, waardoor wij een verdere groei verwachten te realiseren in dit voor ons belangrijke marktsegment", zegt Perry van Gerwen van Heiwegen.
Seijger werkte in het verleden voor onder andere DAF Trucks en Nacco Materials Handling.
Bij beide bedrijven heeft hij directeursfuncties bekleed op het gebied van marketing en sales. "De ervaring die ik heb opgedaan in de Truck- en Transportsector stelt mij in staat klanten te adviseren met begrip voor de specifieke uitdagingen en problemen in hun sector of bedrijf."

Heiwegen Consultancy verwacht in de loop van dit jaar nog meer van dergelijke samenwerkingsverbanden af te sluiten met consultants in andere marktsegmenten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.