Harry de Haas ceo AutoBinck-divisie Mobinck

Harry de Haas is benoemd tot lid Raad van Bestuur Autobinck Group en ceo van de divisie Mobinck. Naast Paul Zekhuis en Michel Cornelissen maakt De Haas deel uit van het dagelijks bestuur van Autobinck Group.

“Autobinck bouwt aan en investeert in een nieuwe toekomst voor mobiliteit’, aldus ceo Paul Zekhuis. ‘Daarom hebben we recent Mobinck opgericht. We verwachten dat Harry de Haas met zijn ervaring de juiste man is om de Mobinck-organisatie uit te bouwen.”

De Haas studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan in diverse directiefuncties bij onder meer Heineken, Ziggo, De Persgroep en KPN. De rode draad door zijn carrière is een combinatie van strategie, digitalisering en innovatie. “Met Mobinck leggen we de focus op eenvoudige toegang tot mobiliteit voor haar gebruikers, het verlagen van de CO2 uitstoot en kostenreductie voor de werkgever”, aldus De Haas.

Moove

AutoBinck Group richtte Mobinck in 2019 op als divisie die zich richt op het innoveren van mobiliteit, met de titels Fleet Support, Moove, Radiuz en Toogethr. Gemeenschappelijk doel is de wereld van mobiliteit eenvoudiger maken voor werkgever en werknemer.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.