Harry Eskes start Elda PR

Harry Eskes start het PR- en communicatiebureau Elda PR. Hij heeft jarenlange ervaring in de branches automotive, mobiliteit, retail en beurzen, dit bij werkgevers als Jansen Jager, Amsterdam RAI en Mitsubishi Nederland.

“Deze tijd heeft twee kanten. Bedrijven slanken af, er zijn fusies en reorganisaties en toch wil men bouwen aan naamsbekendheid. Dat werk moet gedaan worden. Dus is er in PR en communicatie voldoende te doen”, zegt Harry Eskes.

Met Elda PR ligt de focus eerst op de sectoren automotive en mobiliteit. “Bedrijven zoeken hulp in communicatie, hebben dat ook nodig in de competitieve automotive en mobiliteitsbranche. Liefst van iemand met veel ervaring, die toevoegt wat er intern niet is. Daar liggen mijn kansen. Maar ook bij bedrijven die van bureau willen switchen, omdat ze onvoldoende aandacht krijgen of zich niet thuis voelen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.