Hartsant start leenautoplan Q-Match

Het nieuwe Hartsant concept Q-Match, dat begin dit jaar als pilot is gestart, wordt uitgebreid met een leenautoplan. Tijdens komende Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg kunnen schadeherstellers kennis maken het de nieuwe service, die samen met J&T Autolease wordt verzorgd.

Haalt de schadehersteller de vooraf afgesproken maandomzet, dan krijgt hij het maandelijkse leasebedrag van zijn leenauto gecrediteerd door Hartsant. Er kan gekozen worden uit de modellen Volkswagen Up, Peugeot 107, Peugeot 208 of Fiat 500. Aan elk model hangt een andere omzetdoelstelling. Het leasecontract loopt twee jaar.
Eind deze maand zullen de eerste voertuigen al worden ingezet bij diverse schadeherstelbedrijven.

Q-Match is de gecertificeerde productlijn van Hartsant Crash Repair Parts en bestaat uit plaatwerk, bumpers, grillen, verlichting, spiegels en een complete lijn koeling.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.