Hefbrug voor extra verlengde bedrijfswagen

Oskamp Equipment Nederland neemt deel aan de komende Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Zij presenteert onder meer een Rotary hefbrug voor extra verlengde bedrijfswagens en een AVL-tester met Nederlandse taal.

Opvallend in het Rotary-programma is de vierkolomshefbrug met een rijbaanlengte van maar liefst 5.50 meter. Meestal is dit 5.10 meter. “Deze hefbrug biedt een goed alternatief voor die werkplaatsen die problemen hebben met deze specifieke bedrijfswagens. Denk hierbij aan de Volkswagen Crafter en de Mercedes Sprinter. Dankzij de Rotary SM 60-55 zijn ook deze voertuigen veilig te onderhouden”, aldus Oskamp over het product.

De zes tons hefbrug van Rotary is elektro-hydraulisch, heeft drie meter ruimte tussen de kolommen en de hefhoogte bedraagt 190 centimeter. Verder is de rijbaan verstelbaar, zodat ook kleinere voertuigen op deze hefbrug ingezet kunnen worden. De SM 60-55 is leverbaar met verlichting voor de APK en een hefbrugkrik, die een capaciteit heeft van 2.6 ton voor zwaardere voertuigen.

Lees hier meer nieuws over Autoprofessioneel >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *