Hefbruggen van B-Tec bij MSH

MSH Equipment uit Zwaagdijk-Oost levert sinds kort ook drie tons hefbruggen van de Duitse fabrikant B-Tec. Het programma omvatte al infrarooddrogers en mengkamerinrichtingen. De hefbruggen zijn ontwikkeld voor de schadeherstelbranche.

Ze zijn geschikt voor de voorbewerking en de- en montagewerkzaamheden, tevens kan de hefbrug in de spuitcabine geplaatst worden. De bruggen zijn leverbaar in een opbouw- en inbouwuitvoering. Bij veel voorbewerkingbruggen is de lengte een probleem met SUV en lichte bedrijfswagens,maar omdat de B-Tec bruggen voorzien zijn van lange oprijbanen is het heffen van deze voertuigen geen probleem. De hefhoogte bedraagt 1,28 meter.

MSH levert ook de Carry 3.0 Twin. Naar keuze is de mogelijkheid aanwezig om met dorpelopname of wielopname de auto te heffen, naar gelang de werkzaamheden die aan de auto verricht moeten worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *