Hella en Autoprofessioneel

De Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs 2011 wordt iedere editie druk bezocht en voor veel automotive bedrijven is het de uitgelezen kans om nieuwe producten te tonen. Hella Gutmann Solutions zal van 18 tot en met 20 oktober presentaties verzorgen van de diagnosetester Mega Macs 66, de online databank HGS Data en het aircoservicestation Hella ACTT 200.

Mega Macs 66 zorgt voor kortere reparatietijden, snelle gegevensvoorziening en een grotere efficiëntie in de werkplaats. Voor de meest voorkomende foutcodes en foutcombinaties biedt het systeem voertuig specifieke oorzaken, achtergrondinformatie en oplossingen. De Mega Macs 66 is modulair uit te breiden.

HGS Data zorgt ervoor dat iedere werkplaats gebruik kan maken van complete voertuiginformatie. Het programma bevat technische gegevens, inspectiegegevens, motormanagementsystemen, thermomanagement, airbag, ABS-systemen, lichttechniek, flitsinfo en schakelschema’s.

Alle processen van de ACTT 200, vanaf het aanzuigen tot en met het vullen, worden automatisch aangestuurd door de software. Vanaf begin 2012 zal dit aircoservicestation ook beschikbaar zijn voor HFO1234yf-koudemiddel.

Hella is onlangs ook gestart met de jaarlijkse verlichtingscampagne.

Autoprofessioneel in februari in Gorinchem wist dit jaar 18.516 bezoekers te trekken. Dit is tot nu toe ook meteen het absolute record voor de organisatie en ook meer dan ooit is gehaald in Hardenberg.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.