Hella en Cartal Rijsbergen werken samen

Cartal Rijsbergen zal de komende tijd het Hella Service Partner garageconcept gaan uitrollen in de provincies Noord- en Zuid Holland. Op dit moment zijn er vijftien van die partners in het werkgebied van Cartal Rijsbergen actief. Doel van de samenwerking is om dit aantal te verhogen naar veertig à vijftig stuks.

“De samenwerking is mede tot stand gekomen door de gedeelde wens om de vrije garage, in het geval van een complex technisch probleem, zelf verder te kunnen helpen. Het Hella Service Partner garageconcept biedt de garage optimale technische ondersteuning met behulp van technische voertuigdata, een technische helpdesk en verschillende mogelijkheden op het gebied van diagnose.”

Hella en Cartal boden in het verleden ook al het partnerschap aan, maar door de fusie van Cartal eind 2009 met Rijsbergen Automaterialen lag deze samenwerking redelijk stil. Daar is na uitvoerig overleg nu dus verandering in gekomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *