Hella Leverancier van het Jaar

De Group Auto-grossiers hebben het afgelopen jaar kunnen stemmen op hun favoriete partnerleverancier. De uitslag van deze verkiezing is woensdag 18 januari 2012 bekend gemaakt op het Group Auto Congres in Papendal. Hella is Leverancier van het Jaar, zowel in de categorie Algemeen als Technische Support.

Dit keer waren de leveranciers in vijf categorieën onderverdeeld. Aan de hand van een reeks vragen werd een cijfer van 1 tot 10 gegeven. Om tot een eerlijk resultaat te komen werd de totaalscore van een leverancier mede bepaald door het aantal grossiers dat met die fabrikant werkt.

De andere winnaars zijn Bosal in de categorie Logistiek, SKF in Marketing en SAF in Algemeen Top Truck. Hier zijn ook een tweede en derde plaats bekend gemaakt. Deze zijn respectievelijk naar Valeo en ZF Sachs gegaan. In de algemene catagorie is Mann Filter op de tweede plaats geëindigd en GKN als nummer drie.

“De verkiezing is een uitstekende manier om de dienstverlening van de leverancier onder de aandacht te brengen. De grossier kan op deze wijze zijn eigen organisatie onder de loep nemen en kritisch beoordelen. Voor de leverancier is het oordeel van haar klanten een waardevolle feedback voor de bedrijfsvoering. Zo kan men verbeteringen aanbrengen in de werkwijze en het te voeren beleid”, aldus Group Auto over de verkiezing.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.