Hella start nieuwe lijn installatiegereedschap

Hella heeft sinds eind januari een nieuwe lijn installatiegereedschap aan haar assortiment toegevoegd. Deze lijn bestaat uit verschillende sets tangen. Het nieuwe gereedschap is onder andere geschikt om elektrische verbindingen volgens eisen van autofabrikanten te maken.

Van de tangen kunnen de bekken verwisseld worden om voor een zo breed mogelijk aantal toepassingen specifieke elektrische verbindingen te kunnen maken. Hella productmanager accessoires en installatiemateriaal Mathieu Wechseler: “De nieuwe tangen zorgen voor nog betere verbindingen die een optimale en langdurige werking garanderen. De tangen zijn onder andere geschikt om door autofabrikanten gespecificeerde verbindingen te kunnen maken.”

Hella richt zich met de tangen onder andere op garages, trailerbouwers, caravan- en aanhangwagenfabrikanten, en specialisten waar regelmatig speciale verbindingen en aansluitingen gemaakt moeten worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.