De ruim 60 vestigingen van onderhoudsbedrijf James hebben deze week het certificaat Duurzaam Repareren ontvangen. In totaal beschikken nu bijna 250 autobedrijven in Nederland over het keurmerk.

Michiel Meijer, directeur James: “Onze ondernemers bieden pro-actief een duurzame optie. Praktische voorbeelden zijn oliën en smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn, maar ook onderdelen als banden. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. De consument wil vaak de milieuvriendelijkste mogelijkheid.” James is het eerste onderhoudsbedrijf in Nederland met het certificaat Duurzaam Repareren.

Harry Filon, bestuursvoorzitter van de Stichting Duurzaam Repareren: “Het keurmerk Duurzaam Repareren is ontwikkeld vanuit de behoeften van de markt. Ook partijen als leasemaatschappijen en fleetowners zijn betrokken bij de optimalisering van het keurmerk. Dat maakt deze certificering heel concreet.”

Van moederbedrijf The Alwaysbemobile Company zijn onlangs ook alles Profile Tyrecenters in Nederland gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties