Henk Veenstra (Vakgarage) overleden

In zijn woonplaats Erlecom is afgelopen zondag op 63-jarige leeftijd Vakgarage-secretaris Henk Veenstra onverwacht overleden.

Veenstra was getrouwd en had twee kinderen. Vakgarage-directeur Christien den Uil spreekt van “een groot verlies voor onze organisatie.”

Toen de formule Vakgarage in 1991 van start ging, was de toenmalige garagehouder Veenstra (geboren in Leeuwarden) een van de eerste franchisenemers. Twee jaar later werd hij secretaris van de vereniging, van 2002 t/m 2011 was hij directeur van Vakgarage Projecten.

Henk Veenstra wordt zaterdag 5 maart gecremeerd. De afscheidsdienst begint om 14.00 uur in aula Vacalis van crematorium Beuningen. Aansluitend zijn belangstellenden welkom in de koffiekamer van het crematorium.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.