Herstel van beschadigd koplampglas

Care Schadeservice heeft een reparatiemethode ontwikkeld om krassen en beschadigingen in het glas van koplampen te kunnen herstellen. Het herstelsysteem is officieel goedgekeurd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Met deze herstelmethode kunnen alle krassen en beschadigingen in het glas van de koplamp worden hersteld, terwijl de lichtopbrengst op hetzelfde niveau blijft. De kras of beschadiging wordt hersteld middels een proces van vijf stappen, waarbij de laatste stap zorgt dat de UV bestendigheid van de lamp weer wordt hersteld.

De nieuwe herstelmethode kan worden toegepast voor het herstel van alle soorten koplampen, ook met Xenon-licht. Herstel van schade aan de koplamp in plaats van vervanging ervan kan een aanzienlijke besparing opleveren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *