Herstructurering Maserati door groei

Maserati maakt wereldwijd een flinke groei door. Daardoor gaat de Italiaanse autobouwer herstructureren om zo de organisatie in Europa verder te optimaliseren.

Als gevolg van die herstructurering heeft Maserati Nederland en België/Luxemburg ontkoppeld en ondergebracht in verschillende organisaties. Sinds 1 mei maakt Nederland deel uit van Maserati North Europe, dat onder leiding van Peter Denton, General Manager Maserati North Europe. België en Luxemburg daarentegen nu onder Maserati West-Europe, evenals Frankrijk en het Iberisch schiereiland.

Stuart Palombo is in de functie van Regional Sales Manager ondermeer verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Maserati in Nederland. “De lancering van de nieuwe Quattroporte en Ghibli hebben voor een enorme ‘boost’ in de verkopen gezorgd, niet alleen in Europa maar ook in Nederland,” aldus Palombo. “In het eerste kwartaal van dit jaar stegen de verkopen in onze markt met maar liefst 1.375 procent en ook in april zette die trend zich voort, met opnieuw een verkooptoename van 900 procent vergeleken met dezelfde maand vorig jaar.”

Laurent De Backer blijft in de functie van Area Manager BeLux verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en PR-activiteiten van Maserati in België en Luxemburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.